Mood : FOCUSED.. set!

Saturday, November 15, 2008


Gudmorning EVERYONE! Wah! adik aku dah selamat sampai kat umah smlm.. Syukur Alhamdulillah.. hehehe.. hari ni mood okay.. actually lame sgt tak dtg perasaan bengang cam smlm.. myb tak expect kot dtg masalah sume skali gus.. THANX SO MUCH kawan2 yang bagi nasihat.. hari ni dah boleh nak fokus kat study ..hr ni nak break jawab tag.. later saye jwb tag yeh yeh.. smlm dah study ekonomi.. hari ni baru nak mule study Building Services.. ahaks.. org laen dah lame study BS.. ekekeke tak sabar nak tunggu habes exam... yehaaa.. mcm2 nak wat mase cuti.. weee.. ohoo.. nak taw.. belakang umah sewa aku ni bukak FUN FAIR .. lepas magrib je gedegung gedegang bunyi music die pasang.. gile kuat bangat! Sangat mengganggu study ku.. Headphone yang dah lame tak pakai pon aku pakai smlm.. ahahaha. saje la tu nak suh aku gi.. wopss.. its time to study.. come on.. another two papers to go dear! choww!

p/s: Jijie n Alan.. jom ikut g tgk lumbe motor kat A1 Sepang 23 november ni.. heeee.. vroomm vroomm

5 comments:

//J.i.J.i.E// said...

wowww...pg f1?? weee waanntttt

mimie kusya said...

heeheheh.. worait syg! abg adam yg ajak.. hee.. thnx to him! weeeeeeeeee

mimie kusya said...

A1 tau.. silap tulis td yang.. kih3

diLL said...

waaa~nk ikut jg..har3

mimie kusya said...

heee... jom lar..tp tiket de 4 je yang..hik3

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya