Esok.. Esok.. waaaahh

Tuesday, November 18, 2008

Salam.. Kenapa dgn esok? hehhehe.. bukan sebab happy nak jawab paper ekonomi dan keusahawanan okay.. tp sbb nak balik umaahhh yeay!.. Ngeh3.. kesian.. mcm dah lame tak balik pulak.. kih3.. tp mmg pon! Malam ni my mom dtg stay umah sewa aku.. sok balik same.. weheeee.. sblm balik umah nak ajak mak aku shopping pasu kat ayer hitam.. aku tau die suke.. heeee.. aku plak nak borong bantal2 comey.. ehehe.. ohhh smlm aku duk berhempas pulas siapkan design psm aku.. smpai tak study.. alih2 supervisor aku ckp lps cuti jela awk hntar.. adoi.. bakpo nyo to ghoyak awal2.. ahhh.. tp itu bermaksudnyer aku boleh balik dgn hati yg riang YIPIIEEE.. nanti2 pikir nak dtg balik lak bie.. hemm Balik ni org kate leh qada' tidur kan, tp aku nak nikmati saat2 cuti aku dgn sebaiknye.. sbb nnti sem dpn aku rase sgt tough bagi aku.. dgn PSM 2 nye lagi.. Weee dah sem akhir laaa.. okay.. nak smbung study for the last paper ni.. hehehe.. bubye!
Yeay.. Balik umah.. OooOooo Balik Umah..
kih3

4 comments:

//J.i.J.i.E// said...

yeayy mari lah balik..meriahkan rumah iniii :P

Monkey D Luffy said...

yeah... kapten pun nak balik ke rumah mu

Atiela razmie said...

huhu nak shoping kew..nak ikottt..huhu :P

mimie kusya said...

heeeee.. dah shopping dah..heee.. baru smpai umah td kul 6.. yipieeee

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya