Feel so STRESSED!

Friday, November 14, 2008

Dear Diary..
Do u mind if i share my feeling with u? coz im feeling very buzzing rite now.. dont know how to describe it.. Only Allah knows how n why.. Ya Allah! Tenangkan hati hambaMu ini..

MySpace

Waaaaaa.. Terasa BENGANG+SEDEH sgt2.. Pagi tadi dpt satu msg yang menggembirakan aku.. tp tadi ade sumthing yang buatkan aku rase sgt marah.. it SPOIL EVERYTHING! Pagi td mak aku msg ckp nak stay umah sewa aku n balik sekali after habes final exam 19 nov ni.. Mama ikut ayah gi mesyuarat 16 nov.. then drop mak aku kat umah aku.. So die leh balik awl.. kalu tak seminggu gak ikut ayah aku..mak aku nak balik awl sbb adik aku ade SPM.. happy sgt ade teman.. kalu tak mmg aku akan drive balik sorang.. aku plan macam2 nak wat dgn mak aku sebelum balik umah.. then tadi aku jumpe penyelia.. mmg expect dah die akan bagi kerja.. tp yang bengang nye.. die suh siapkan sebelum balik cuti! GOSH!! aku ade final exam!! another two papers! Aku tau die wat sume tu nak tolong aku.. supaya aku tak kelam kabut diakhir sem nanti.. tp faham2 la aku nak fokus kat exam! hemm.. tak leh nak kate pe ar..aku tak ckp lagi kat mak aku, takley balik awal..tatau nak ckp mcm mane.. Pastu ade lagi satu membengangkan aku.. HADOIIII! aku bukannye SENGAJA!! AKU TERLUPE.. aku mintak maaflah.. aku td dah lambat.. aku terlupe sgt2! aku mintak sgt2, kalu nak tegur, tegur la elok2.. jgn tmbah2 ayat yang wat aku terasaa.. tolonglah.. bende kecik je pon.. aku tahula aku bnyk bende nak kene tegur.. tp fahamla perasaan aku skali.. fahamla okay.. Aku mintak maaf lagi sekali.. salah aku.. Im sorry.. aku sayang korang... takkan aku nak biar jadi mcm ape ko cakap tadi.. hope peristiwa tadi tak rosakkan hubungan kite.. and kepada yang terkene tempias aku bengang td.. Mintak Maaf yeh..sgt2 mintak maaf.. Tp dah lega dah sket.. Alhamdulillah.. aku ni jenis kalu ade masalah, jadi blank.. Gelisah tak tentu pasal.. Mujur dah dpt kawal.. Terima kasih!
MySpace
Tarikh nafasssssssssss... hesmbusss... hahhh RELIEVED! HEEE

4 comments:

BaNy n IeN@z said...

ienaz ad bg lgu utk ue..
look at my page
=D

mimie kusya said...

thnx dear.. dah singgah td.. heee

Liquid said...

erm, juz sabar je k. everything happen 4 a reason.
setiap bnde de hikmah nye kn. =)
hope all will be juz fine. cheer up.!

mimie kusya said...

heee.. alhamdulillah.. everythings fine.. i just find out how get rid of it.. hehehe.. smlm tu tak dpt thn sgt bengang.. but sekejap je.. thnx!

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya