At last.. ahhh.. My Homie

Wednesday, November 19, 2008

Guys! Im Home! weheeee ahhh.. hehehe..nak tau cite aku hari ni.. haaaa hari ni aku dah habes final exam.. fuhh.. just wanna say .. YEAY! Merdeka2! ngeh3.. lps habes je exam.. aku trus balik.. yehehehe.. Smlm aku bersemangat gler study dlm blek umah sewa aku sbb mak aku ade disisi yang menemani aku.. sanggup die dtg sini teman aku balik.. terharu! Kesian mama bosan takde wat pe.. Mujur ade magazine yang bnyk jadi peneman die.. sesungguhnya aku amat merindui ibuku.. heeee.. fuh.. then esoknya.. bgn pagi2 pastu kul 9 g exam.. tggl mak aku sorang kat umah.. huk3.. haaa.. paper hari okay alhamdulillah.. lps satu jam paper start.. aku dah siap.. nak kuar takde org kuar lagii.. pastu aku stay ar.. pastukan.. ade plak la announcement pasal ade budak meja nombor '97' tak paham soklan..bnyk kali prof ulang2 soklan tu.. ntah sapelah tu.. cess! tp.. sbb die aku jadi keliru.. prof ckp bnyk2 kali smpai wat aku jd confius.. pastu aku padam aku wat lain la.. alih2 yang aku wat mule2 td da btul.. memang ar kecewa sket.. tp lantak ar.. malas nak fikir da.. tapi mmg **** la dak meja 97 tu.. aku tak kire ar sape.. sbb ko aku jd confius.. huh! Nevermine.. yang penting dah habes! hehehehe.. lps 2 jam exam.. aku kuar trus.. yang aku teringat my mom kat umah sorang2.. cepat aku mahu pulang.. lps kwn2 aku da siap jwb paper.. trus balik then kemas brg2.. hehehe..

Mase perjalanan pulang, seperti yang dirancang, aku bawak mak aku shopping pasu n bunge2.. Dekat dgn 5 buah kedai jugak la masuk tgk2 barang perhiasan.. Perghh.. mak aku rambang mate sehh tgk bunge2 perhiasan lawa2.. aku pon agak berkenan jugak.. Suke tgk mak aku happy.. mak aku borong bnyk pasu n bunge2 perhiasan lawa gler dgn harge berpatutan.. mak aku tgh gler orchid..hemm sbb tgk mak aku beli bnyk, aku offer diri wat member card.. dapat lagi discount.. heeee.. Mak aku kan sakit lutut hari tu, kene bnyk exercise kaki.. haaa tadi btul2 aku bagi exercise la.. jalan2 jauh g satu kedai ke satu kedai.. alhamdulillah kaki mak aku dah baik.. syukur sangat2.. then dalam pukul 3, mulelah perjalanan pulang ke KL.. on da way tu, hujan lebat gle babeng arr.. tak nmpk jalan lansung.. cuak gak.. mujur de mak aku.. fuh fuh.. kalu aku drive sorang.. mahunye tersadai kat tepi jalan tu ha.. ahahahaha.. mase bawak kete, aku bawak dgn penuh berhemah.. nak tahu knp? sbb mak aku ade kat sebelah yang slalu ingatkan aku.. lebih 100km/j, mesti "miee, speed brape tu? sini 90".. ekekekke.. aku menurut perintah sj. hik3.. sampai dlm kul 6 ptg.. alhamdulillah selamat smpai.. Wah! rindu rumahku! tadi mak aku sibuk duk gubah2 bunge..dah siap 3 gubahan..yeah! my mom really good in dat.. aku jugak yang tak de seni tu.. hope someday dtg minat tu.. hehehe.. barulah lawa umah mcm mak aku wat.. Weheee.. So.. what's next? pe lagi... aku mau tido.. penat drive tadi.. okay daaa.. see ya! Muaxx


Ni die kedai terakhir kami lawat.. PSIB name kedai die

Banyak pilihan seyh..sume lawa2



pilih ma.. jgn tak pilih


kih3.. bawak pasu nak g mane tu ma



Mama said: Give me privacy plzzzz..


IKLAN : COME AND VISIT AYER HITAM.


~END~

8 comments:

//J.i.J.i.E// said...

wawawaaaa..mmg sgt bersemangat boronggg!!

mimie kusya said...

hahahaha.. sangat.. tp suke tgk mama borong tadi.. siap de lagi pesan suh beli lain kali balik nnti

Atiela razmie said...

waahhhh...shopping x ajak~!! huhu :P

Liquid said...

waa sonok nye dh cuti. enjoy sakan r t tuh. hee.
betui2, shoppng x ajak. hala3

Monkey D Luffy said...

blh kapten bercuti sekali di rumah mu?

isha said...

kat rumah kak mesti dh mcm kedai bunge kan??
hahahah

mimie kusya said...

Atiela : Heee.. mama je shopping.. kite jd follower je..tukang bagi komen..kih3

Liquid: Weee...mmg enjoy glerr.. ngeh3.. jom cuti2 malaysia..

Kapten: Erkk.. kapten, mane rumah mu?

Isha: hi Isha, hehehee.. boleh la kate.. but i like! weheee dtg la umah tgk.. kih3

Khayrany Fadzlyny Hussin said...

kedai bunga mana tueh mimie. banyaknya

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya