Berjuang! Chaiyok2

Wednesday, November 12, 2008

Heluu sume.. Assalamualaikum.. hehehehe.. saje je ngadap blog jap.. sgt mengantukss ni.. huhu.. petang ni ade paper Design Structural Steel & Timber .. susah hati plak bile ngantukk2 nih .. kalu layan tido kang lagi mengantuk.. kang tak pasal nanti blank plak petang ni.. dah la subjek ni shusah.. skrg tgh hafal step jalan kerja kiraan.. kene ingat step die.. camne nak design bende alah tu.. sekali design, mau nye smpai 3-4 pages.. kene jawab 4 soalan dari 6.. aku ready 5 soalan.. Insyallah.. sekali blank.. habesss.. LINGKUP! ahahaha.. sem lepas aku amik subjek design jugak, Design Concrete.. dapat result truk seyh.. susah woo.. mintak- mintaklah time keje nanti tak yah design2 nih.. feninggg2! jadi lecturer sudah.. tp subjek engineering yang laen.. hope subjek paper hari ni aku ley cover sket.. sket pon jadilah.. setelah seminggu study subjek nih, smoga aku dapat jawab dengan baik.. amin2.. hehehe after exam, nak g release tension kat tepi pantailah.. nak tgk sunset! weeee... then after that, nak ngadap blog puas2.. nak jawab sume tag2 dari GG, DiLL, Lieza n Atiela.. hehehe.. okaylah.. wish me Luck! Bismillahitawakalnallah.. puh puh! hehe.. kepada kawan seperjuangan ku.. GooD Luck! Do ur Best okay! Later.. See ya! Muaxx~~

MySpace

3 comments:

Liquid said...

Good luck ea..!! do ur best. =)
pstu ley lepak2 kat pantai dalam. hak2. pantai gak ape tuh. =P

diLL said...

chaiyokkk!!!

mimie kusya said...

yey! dah habes jawab.. thnx guys! weee

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya