2009! New Beginning!

Thursday, January 1, 2009

Assalamulaikum ya kawan2 ku semua... Happy New Year 2009! Semoga lembaran tahun baru memberi seribu makna kepada kita semua... Insyallah! Terlambat sket post entry ucap selamat tahun baru sbb tenet kat umah sewa ni ade problem.. terima kasih kepada kawan sekelas ku, Mr Eijat tolong tengokkan tadi.. hik3... TQ! alhamdulillah!

Wahhh! tahun 2009 yup... Selamat Datang! Harap sangat dapat perbaiki kelemahan diri dan dapat hidup dengan lebih berkualiti.. Cewah! azam ke tuuu.. heheheheh.. heemm.. semalam, bila dengar topik kat Hitz.fm, pasal tahun 2008, bagi aku adalah tahun paling aku tak nak ingat lagi.. kalau ade magic yang bleh pusing semula balik ke tahun 2008 pon, aku tanak! Sangat aku benci! Bubyelah 2008! GO AWAY! shuh.. shuhh! ahahahahha

Mari bercerita pasal tahun ni plak..hehehe.. Tahun ni aku akan genap berusia 23 tahun.. bulan Jun nih.. (kalau nak tahu la..hehehe) tak sangka dah tua aku rupenye.. perangai tak matang2 pon agih.. masih keanak-anakan... kuang3.. tak leh nak ubah la you.. Banyak perkara bermain difikiran bile fikirkan ape yang akan dibuat tahun ini..

Kalendar 2009

:girl_9:

Jan - March: Mula semester akhir di UTHM..Maka berhimpunlah assignments dan projek2 akhir tahun termasuklah projek PSM 2.. tak leh tipu lah kalu kate tak risau.. Akan sangat busy selepas ini.. yayaya
April: Bulan ni sgtlah kritikal.. Peperiksaan akhir tahun bakal menunggu
.. aku kene prepair awal2.. coz sume subjek 3 credit.. Insyallah aku akan berusaha.. Pada mase ni jugak Presentation PSM akan dilakukan.. Semoga aku berjaya mase present nanti.. sgt cuak seyh...
May: Yey! Tamatlah pengajian selama 4 tahun aku disini. Masuk pada tahun 2005.. Bila keluar nanti, aku bakal bergelar Engineer! wah! sungguh tak disangk
a! Disinilah bermulanya detik alam PEKERJAAN.. akan bermulanya praktikal aku.. Latihan Industri selama 3 bulan.. tempatnya masih aku belum decide..huishhh.. semoga aku dapat buat practical dgn baik..
June: My Birthday!
August: My Graduation Day! yahooo! yehaaa!! After grad, insyallah aku akan sambung study ke peringkat Master. Insyallah kalau ade rezeki! hehehe
September - Disember: Dunno ape yang akan dilakukan lagi..hik3


hehehe..tulah die.. takde pe nak cerita lagi.. papepon.. Selamat Tahun Baru! Maaf Zahir & Batin.. eh? heheheh.. Layannnn... buubyyeee!

p/s: Dua hari lepas, rumah sewa aku menerima 2 org baru.. hehehe.. happy ade kawan baru! Kak Lin & Kak Netty! Selamat Datang!

6 comments:

Fatul Akrul Ramli said...

psstt..
besday sy pn bulan jun..
:P

mimie kusya said...

huyooo.. same yooo! hehehehe
leh smbut together2..kih3

Liquid said...

waa sumenye suda di plan2 n diirancang2 kan, bulan september tu ade bnde tinggal tuh...
iaitu bday incek liquid..!! agagagagagaga

mimie kusya said...

hahaha.. tula kalendar saye... huyoooo..yeke.. brape hrbln tuh? kene masuk dlm list ni..hehehe..okay.. dah dicatit.. :P

mrozaidi said...

hai.."2009! New Beginning!"

isha said...

happy new year
blaja rajen2

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya