Subjek Kesukaanku

Tuesday, January 6, 2009

Salammm.. hai hai hai! ohhh hehehe..mujur hari ni perut aku dengar kate.. bleh mkn pon nasik.. heeee... mengada2 fuh! hermm.. well, hari ni takde pe nak cite sgt, cuma aku n classmates hari ni didedahkan dengan amali subjek Building Service.. So kiteorg masuk la Makmal Bangunan.. Aku paling suke subjek ni! hemm.. Hari ni kiteorg mula masuk makmal dan belajar serba sedikit mengenai ujikaji2 berkaitan Lighting & Sound.. Encik Izudin Shah bestlah! Suke bile testing sound kat Bilik Akustik.. Siap nyanyi lagu Mariah Carey lagi.. ekekeke... Nest week akan mula amali.. Oyehh!! Sonok belaja nanti! Blaja pasal Acoustic Concept, Soundness & Vibration, dan lain2 lagilah.. Kalu dapat gi studio rakaman kat Kampus Bandar lagi syok.. teringat kenangan mase mule2 kenal Adam.. Mase tu buat rakaman suara latar untuk projek Videography.. hikhikhik.. aaawwww... Kenangan Terindah tuuu... okeyla.. tu je nak roger2 kegiatan aku hari ni.. hehehe.. okeh! Chow! Peace!

Hari ni ialah 6 Januari 2009..so nak wish

HAPPY BIRTHDAY MUMMY!


I LOVE U! UR THE BEST AUNTY EVER!

p/s: YEYY! dapat award dari si adek DiLL.. thnx sudi anugerahkan blog sis! I LUB U!

12 comments:

Monkey D Luffy said...

sebab lecturer yang besh ker... ngeh3

mimie kusya said...

eh eh..lecturer best tu bonus maaaa

K-A!R-yL said...

hehe
sora minie sama x mcm mariah carey..
x kan test jer
kasi gegar aar

K-A!R-yL said...

#mimie

mimie kusya said...

ohooo.. sore mimie mcm mariah carey sbb miming je..kikiki.. kalu nynyi betul2 cian lak org yang dgr.. heee

diLL said...

tpkn sis xjwb pn tag tuew~
ngeggegeee

mimie kusya said...

ohww ye ker.. kekekeke nnti sis jwb balik tag tuh..kih3..sorry yunk

anim said...

mimie, nk emel..nk add kat blog..btw,anim slalu bc blog mimie..hehehe!

mimie kusya said...

anim! tula cedey tak leh bukak bace blog anim.. email kite mimie86_kucha@yahoo.com.. add me! hehehe.. heeee..oyeh! tq sudi bace..tak sia2 kite bebel2 kat blog..kih3..

anim said...

orite..dh invite..singgah2 la eyh..hihi!!
hee hee~~

Fly said...

salam..bila tengok entry masa kat U ni, teringat den masa dolu2 hehe. banyak tul kenangan

mimie kusya said...

hehehe.. kenangan mase belajar sgt seronok.. wah..dah nak habes blaja dah.. kalu smbg master pon dah tak same..hik3

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya