Panorama Pantai Mengasyikkan

Sunday, January 18, 2009

Haluuu.. brit britt... salammmm.. ehehehe amacam? lame tak aku menyendiri? rinduu aku tak? kih3.... saje je lame tak mengapdate.. cewah! takde arhh.. aku hari-hari online tapi takde cerita nak diceritakan..haaa.. disebabkan korang rindu kat aku.. meh le aku wat cite.. (cehhhh.. takdenye korang nak rindu aku, ye dak?) kehkehkeh..
Hehehe.. sepanjang minggu ni, keje aku ngadap laptop wat assignment dan PSM aku je pon.. bunyik cam tak kuar mane-mane kan? tapi aku ulang-alik Batu Pahat je hari2 tau.. kuar ngedate.. tiap kali makan tengahari dan malam.. housemate aku kate kejap ade kejap takde aku kat umah.. heheheh.. Sebenarnye minggu ni turn Adam keje kat area Batu Pahat.. so ape lagi... hari-hari jumpe.. tiap kali kuar, mesti die yang belanja.. KFC,Bisik-Bisik,Secret Recipe, dan hari ni Pizza.. Thanx sayang.. Nanti insyallah bile mie dah keje, mie belanja plak yer... heeeee
Hari ni kami gi jengjalan kat pantai lak.. die kate die bosan duk kat umah sewa die.. saje makanggg angin.. hehehe.. ramai jugaklah family berkelah kat sane.. WAHHH! Sangat indahnye permandangan pantai.. hehehe... SEINDAH CINTA KITA! muahahahahaha.. jiwang sehhhh.. jom lari-lari tepi pantaiiiii.. hahaha.. okaylah.. layannnnn..

10 comments:

Attila razmie said...

wahh..ngedate la dia..huhu lama rasanya x komen page kamu ni..hehe hari2 tgk tp terlupa nk komen..hehe..have a nice day ya..~!! :)

hannah joe said...

wahhaaaa
chanteknya pantai.

hana suka pic bayang2 kowang.
:D

hannah joe said...

wahhaaaa
chanteknya pantai.

hana suka pic bayang2 kowang.
:D

diLL said...

wewiiit~waaa..sownooknye~

mimie kusya said...

Attila: oyeh! attila komen! hehehe thnx syg!

Hannah: yeah! cantik tau! hehehe ohh bayang2 tuu.. nmpk same tinggi and same kurus..kekeke.. padahal akak kuwus lagih..

Dill: hehehe...saje ilang bosan yunk.. pekena air tebu n aie kelapa sejuk..puh! syok!

asna cute said...

Huaaaaa dia berlari-larin di tepi pantai.. Nasib bukn berkejaran hahaha... klu x mau dah lenjun basah 2 org sedg berchinta nie hik hik... Induuuu~! =)

mimie kusya said...

hihihihi... betul tu! teringat de sorang lecturer ni.. amik gmbr lari2 tepi pantai mase shot gmbar kawen.. dlm kelas bukan main serius. orangnye. rupenye.. giler2 jugak..ahahahaha

K-A!R-yL or KhairiL's said...

ptt le m'asyikkan...
ade org tman kan

hehe

mimie kusya said...

kekeke.. wopsss.. shhhh.. hehhehe

thejijie said...

jeleess nyerrr ngedatee kt pantaiii!

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya