International Xtreme Autoshow

Saturday, December 27, 2008

Hey guys! Hehehe hari ni, me and Adam pergi Stadium Putra, Bukit Jalil tgk pameran kereta di International Xtreme Autoshow . The biggest event in South East Asia with modified cars from USA, Germany, Bangkok, Jakarta & Singapore live at Stadium Putra Bukit Jalil. Peminat2 kereta mesti kenal Big Daddy and the Kustomizer dengan kereta Mini Dragster , Jet Car, Double Headed Mini Cooper and greats such as Jakarta Giant and Bangkok “Hotwheels”. Pameran tu bermula 26-28 Disember.. Bayaran masuk hanya RM25 sahaja.. Bnyk jenis kereta pelik2 dipamerkan sebenarnye, tp waktu aku pergi sane, display local car je ade.. Macam German Porsche , Mini Cooper, Bangkok Demon Rides and lain2 lagi, die pamer ikut jadual je...

Even tgk local car pon, agak terpegun jugak la tgk.. Macam2 jenis, warna, gaya, alat kereta dorang gune.. memang cantiklah.. berape ribu la dorang ni habeskan eyh.. Bile tengok kereta2 ni sume, teringat TV Show "Pimp My Ride".. suke tgk cite tuh.. dari kereta lama di modified jadi kereta baru yang canggih.. Pergh! Bestlah!

Bnyk sgt gmbr yang diamik tapi takkan nak tunjuk sume kan.. Korang sume kene lah gi sendiri... Tomorrow is da LAST day! so, Dont MISS IT! pameran ni bukan selalu tau.. tp aku pergi pon tak lama sebab mase tgh makan, ade pekerja restoran tu tumpahkan sup panas atas aku.. Sakit seyh.. Aku diam je tahan sakit.. pastu makan tu, adam ajak balik trus.. ingatkan nak tunggu pukul 5 ade display mini cooper.. huhu.. kesian die terpakse ajak balik.. sorry sayang!



Sok dah nak balik BP.. wuwuwuw.. okay.. Chow! Salammsss

p/s: Thnx Sayang bnyk2.. sok mie balik.. panjang umur ,kita jumpa lagi ya..

I LOVE YOU

~THE END~

7 comments:

Fatul Akrul Ramli said...

wah!!
nk pegi jugak!!
:O

mimie kusya said...

yeah! pergila! tak rugi.. btul! heee.. jadual pameran sok agak best2 gak la.. but nak balik U da sok..huhu

isha said...

pegie sane x ajak

mimie kusya said...

heeee..aler.. tu pon bf sis ajak last minute, yunk.. kih3

Liquid said...

wah x taw plak ade neh....
kalo taw sy ge jek, dekat jek bkt jalil 2... huhu.
uu... nk blk u blk... hee. study leklok ea... =)

Farhana. said...

alamakkk....rugi plak tau lmbt...huhu...

mimie kusya said...

Liquid: tula.. promosi die tak gempak.. tu yg ramai tatau.. heee.. ohh thnxx! dah slmat smpai BP... sok de kuliah.. tq!

Farhana: alorr. rugii tauu..takpe.. mintak big Daddy dtg lg.. hehe

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya