Bermulanya Minggu yang Sibuk

Sunday, February 1, 2009

Salam semua! Wah.. dah selamat sampai Batu Pahat tercenta.. Sekejap sangat cuti.. keh2.. sebelum bertolak balik BP, sempat aku jumpe buah hatiku, adik Ammar.. tak dpt jumpa si kakaknya, Aina, sbb die stay umah aunty.. takpe arh.. dah kirim salam "kiss" kat mummy nya..owhh.. Im gonna miss them both!
Mase cuti aku sempat buat sikit assignment group dan projek yang berlambak giler tu.. so, cuti kali ni agak berbaloi sbb sempat jalan2 dan kerja pon ade terbuatla jugak.. hehehe bangga plak.. sbb selalunye kalu cuti, aku tak lyn dah keje lain.. kuar berjalan dan rehat je keje.. ngeh3.. yehaaaa
Perjalanan ke BP alhamdulillah tak ada masalah.. Kereta pon tak bnyk sgt.. Hemmm.. sampai je trus peluk kereta Persona aku yang ditinggalkan selama seminggu.. kekeke rindu! Cian die kotor gilerr.. Aku siap mandikan die tadi.. weheee.. Pastu aku dan Adam makan mlm kat Bisik-Bisik! hehehe
Fuhhhh ! esok bermulanya minggu2 yang sangat BUSY! aku akan menghadapi TEST 1 dan ade kene siapkan projek2.. dan jugak kene masuk lab untuk PSM.. lalalala.. Chaiyok Mie! heheh okayla.. nak masuk tido.. udah ngantuk! Daaaaa

YANG MANA LAGI CUN?

NEW HONDA CITY 2009

or

ME?
(ahakkss.. sape pilih saye, saye bgi gula-gula.. kikikiki)

16 comments:

KhairiL's said...

YANG MANA LAGI CUN?
hehe, yg mn yer..kene bt pilihan ni...tentu lah posing AWK

hehe

mimie kusya said...

oyeh! 1-0..ngeh3.. tqtq.. posing cun ek.. boleh la.. ekeke

Fatul Akrul Ramli said...

honda ct lg cun..
:PP

mimie kusya said...

ayamak.. apo nih..huhu..honda lg cun ka? kih3

Liquid said...

eheh. incek liquid mau kate itu kereta tapi mau jugak itu gula-gula..!! cmne neh..??!! kalo kate kereta tu lagi cun msti dpt hadiah kereta jgk kan kan kan..??!! agagagaga

Miss Hazzy said...

incek liquid sgt tamak disitu, kasi je berus jamban sama itu incek liquid ya...

mimie kusya said...

Incek Liquid: ahahaha.. kalu pilih kete tak dpt pape..wek wek..tanak bg gula.. kekeke

Hazzy: Berus jamban? hehe sis baik sikit.. bagi berus basuh tayar lah okey? hehehe

Ajwin Ajeera said...

kak mimie lg cun!!!!!
:D

mimie kusya said...

yeyy! thnx awyn syg! kikiki

hannah joe said...

saya pilih akak
bak mai gula2.
weeee

mimie kusya said...

oyeh! saye menang! ahaks..Hanna, nnti sis bagi gule2 cedap bnyk2 yer.. ekekeke

nIk nUr LiyAni said...

klu xwat pilihan dapat pape x..ngeh2..^_^

mimie kusya said...

uikss.. taknak wat pilihan? tanak2.. kene pilih jugak! pat pat nik! akakakaka

M.r.B.zaCk said...

tayar kete tu cun..
Ngeeeeeeee...

ChiLaBaey's said...

tentulah new honda city dan ianya cute untuk perempuan... jangan marah.....

Sweet Thinker said...

sape single kat c2. sape single die cun. haha!

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya