Ohh mata.. Ohh tengkuk..

Wednesday, February 25, 2009

Wah! tajuk entri ku.. agak-agaknye ape saye nak cerita eh? ehehe tak yah agak.. meh dengar saye cerita.. Ohh mata sebab saye tak dpt tidur lansung.. Ohh tengkuk sebab saye rase cam tengkuk saye cam nak tercabut.. ade sesape jumpe skrunye?? ahaha..telah menelan 2 bijik ponstan sbb sakit kepala yang dasyat mcm kepala kene dimampat2kan...tp papepun, hari ni aku rase sangat gumbira,lega dan berpuas hati walaupun sengsara..hak3
Test 1 dah beberapa hari dah lepas. Alhamdulillah, saya rasa okayla.. itu saja yang mampu saye buat.. Saya jawab test dengan jujur sekali.. ehehehe.. itu cerita beberapa hari yang lepas.. Minggu ni banyak sangat kerja projek yang perlu dihantar. Yang paling tak suke, ade lecturer tambah lagi kerja padahal kerja lain bnyk lagi belum settle.. ayoyoma..
Semalam saye tak tidur , hari ni pon same.. boleh kate 36 jam saya tak tidur ni.. mata tak nak tutup sbb memikirkan kerja yang berlambak.. hehehe.. hope malam ni dapat tidur la yer.. Salah satu sebab saya tak dapat tidur sebab smlm saye menghadapi kerungsingan yang melampau sebab saya tak hantar resume LI ke UHKI iaitu pejabat yang uruskan pasal Latihan Industri. Cerita begini, kalau diikutkan, semua student perlu hantar resume ke UHKI tu sebelum 15 Februari. tapi mase saye nak hantar, ade sorang staff kat UHKI kata, kalau saye fax sendiri resume saye kat syarikat yang saye nak apply, tak perlu hantar lagi ke UHKI. so saye ambillah balik dan fax sendiri. Tapi semalam saye dapat tahu memang kene hantar!! aduh! saye dah gelabah giler! Dah ramai student kene marah sebab hantar lewat.. dan saye bakal kene marah la.. Saye ni takut sket kene marah.. Pastu pagi tadi, saye cuak giler nak gi hantar resume tu.. Dengan bantuan k.Shimah yang teman, saye beranikan diri masuk dan berdepan dengan Ketuanya.. Ya Allah! jantung saye tadi yang mcm nak pecah tu kembali lega sebab saye tak dimarah langsung! syukur lah! Mood die okay mase tu.. Syukur tak terhingga lah oiiii.. Thnx k.shimah sbb tolong backup mie! I LUB U!
Then, lagi satu sebab tak dpt tido bcoz ade keje PSM dan 2 kerja group kene hantar minggu nih.. Puh! keje PSM saye buat smlm.. tadi saye pulun buat sampai siap report lawatan ke hilti hari tu dengan headache yang teramat... dari tghr saye buat sampai magrib tadi baru siap satu report.. Alhamdulillah.. kene fokus buat yang satu lagi.. kawan-kawan, sile hantar cepat ye..
okaylah..mau sambung buat kerja.. till then.. taraaa

p/s: Kawan2, aku dah buatkan..belanja aku makan! hak3

12 comments:

n a d e a said...

mie
~alalal.. sian nye smpai xleh tdo eh.
biase la student life..
dnt worry xlama lg nk grade kan..
u go girl! all the best ;)

mimie kusya said...

weeee..sis nadea ku syg! hehehe tula.. bertahan! time kacih sis! sis buatkan mie lebeh bersemangat! haiyakk!!muah!

MuhD NoR AzyM said...

Lagi hebat dr Batman nih..hehe

....eyena.... said...

ciannyerrrr.....
=(

mimie kusya said...

Azym: uihh.. lg hebat nih! batman tuh lepas gaduh2 die masuk tido balik.. kite nih masih berjuang!

Eyena: heeee..cian kat anggota bdn yang bertungkus lumus..hehe

farah liyana said...

alahai..
kesihatan tetap kena jaga tao!

:)

Attila razmie said...

36 jam belom tdo?? isk dasyat ni..g la rest dulu cik mimie..kang sakit sape susah? cik abg jugak y risau..hehe take care dear..;P

mimie kusya said...

Farah:heee..tula..dah la baru baik demam.. lalalala..thnx dear! u r so nice!

Attila:kih3..die dah penat bebel da..tp promise after siap sume keje, nak rest puas2.. sape kacau kene DUSH DUSH! hehe..thnx attila syg!syukurnya dpt kawan2 yg sgt prihatin..

Attila razmie said...

ha g wat keje cepat2 okeyh..da siap sume ti leh g holiday..ngee..:p owh..for u my frenz..im always here..:)

Mardhia Yusof said...

uih..dasat nyer kalo xtido wat keje n PSM bila da final year..aihh..byk hal yer bila da nak abes sem ni eh..xnk la masuk final year...nk stay 2nd or 3rd yr bley?=p

make sure tido ckup sis!karang mata lebam..ade eye bag..da xlawa plak.gagaga...=D

CekMimi said...

mie ade tag untuk anda refer my blog (tag dari aida)

蔥爆牛肉Frank said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya