Ape bezanya?

Monday, February 9, 2009

Aku senyum

dan aku sengeh?


Daaaaa..
its just the same la...
muke aku jugak kan.. akakakakaka ...

its just look really "fake" when i smiled showing my not so bright teeth la

ini ditujukan kepada yang suke kritik aku amik gmbr tak pernah senyum nampak gigi okay (terutama di MYSPACE)


hemmm mlm ni aku lyn mkn Satay Kajang di Batu Pahat.. nyum nyum..lame tak mkn.. aku santap bnyk cucuk jugak lar.. BURP! woossspp..

p/s: tukar mode STUDY... tetttt.. okay dah..

15 comments:

MuhD NoR AzyM said...

Haha. LAwak la tgk yg sengeh tu. Cuba gantikan huruf ke=5 dgn A dan huruf ke-6 dgn L.

Haha.

Jgn marah. Nnt jd spt perkara diatas! =p

Attila razmie said...

hahaha..bezanya bila kamu sengeh tu nampak gigi..hehe klu kamu senyum je nampak lagi cute :P

KhairiL's said...

dua² comey...tp apsl mkn sorg²

Fatul Akrul Ramli said...

mcm pelik je bunyi die..
"sate kajang batu pahat"
huhu

mimie kusya said...

Azym: haaaa..yang tu pon betul jugak.. die jadi gitu bile time2 nak exam..akakaka

Attila: ahaha.. tula iela.. dorang duk sebok2 komen kenapa senyum tak nmpk gigi.. bengang jek..dah dari kecik2 suke senyum gitu..dorang kate takdek gigi ke..kalu sorang due takpe la.. ni ramai kritik gitu..adoi..senyum pun jadik hal..muahahaha

Khairil: hehehe.. peneman saye invisible sket..malu2..ahaks

Fatul:ekekeke..ohh satay dari kajang merantau ke batu pahat.. itula die.. bile kwn2 ckp satay kajang sudah berada di BP, trus ronda2 carik kedai tu.. kikikiki

thejijie said...

melantak satay ngan sape ttuuuu

mimie kusya said...

ohooo itu adalah rahsiaa.. jeng jeng jeng.. eheee dgn abe adam kesayange ku itu la.. ihiiii

M.r.B.zaCk said...

Hah!
e la tuh..
Sate sesat maner la tu...

Hahhaa

Kt Ayer hitam nie..
Wakakaakk!!!

mimie kusya said...

tak pernah prgi eh.. kat BP la..budak ini.. tak caye gi kat BP, kat round about,belok kiri, trus lagi kat taman soga ade kedai tu sebelah kanan.. gi cr nnti okay!

Liquid said...

hee. incek liquid rase ble snyum la nmpk lebey ikhlas nye smile. hee. waa mkn sate x ajak incek liquid..!! eheh

mimie kusya said...

hehehe saye setuju dgn incek liquid! oyeh! ohh ehehehe satay die sodap! meh le dtg BP! hehehe promote2

Riezal said...

hmm senyuman tu dah maca smiley YM emoticon tu :D nampak abis semua gigi

Sweet Thinker said...

gg yg xbersinar lebih sehat sejahtera dari yg g kongkengkongkeng cuci. sama cam rambut ikal lebih dominan dari lambut lurus. huuu.

ps: mcm ku pernah lihat muka kamo dlm fs. ade x?

M.R.B.Zack said...

lor.. Area kt ADTECH la nie....
Huhu..
Yo la.. nnti deq carik..

M.r.B.zaCk said...

Tentu sedap sampai menjilat jari dan lidi2 sekali...

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya