Weekend yang best

Monday, May 18, 2009

Haluuu semua.. assalamualaikum.. Wah! hari ni mood saye baik.. tak tahu kenapa.. ngeh3.. well hari ni saye bgn lmbt.. sampai office pukul 8 pagi.. fuh! nasib baik smpai on time.. Hari ni seperti yang dirancang, saye ade testing training di Hilti.. Alhamdulillah, input saye dapat hari ni sgt banyak.. harap2 akan berterusan.. hehe..


Hehehe.. nak citenye psl hujung minggu hari tu.. Hari Sabtu, saye smbut birthday buah hati saye,, incek Adam Ihsan.. sambut lewat sehari.. heeee.. mulenye nak buat surprise.. plan nye kami nak gi dating kat Sunway Piramid.. nak ajak my adik, GG n Alan makan sekali kat Pizza Hut.. dan saye suh mereka berdue bawak kek.. tapi die dapat detect la.. aiyooo.. mybe dari care saye yang mcm lain kot.. huh! saye tak pandai pretend nothing happen la.. haishh.. tapi jadik jugak la surprisenye.. cume die dpt mengagak kami ade sumthing untuk die..hahaha.. saye happy bila die happy! kami makan pizza dan kek dengan lahapnye.. coz dari pagi tak makan.. hak3.. thnx GG..thnx Alan..!


Kemudian, hari Ahad, saye keluar dengan family pulak.. kami pergi Alamanda.. lame sgt tak outing sebegitu dgn family sejak sibuk dgn final year hari tu.. tapi sayang, my brother takde..die dah smbung belaja kat Matrikulasi.. rindu diee.. hehehe.. papepon.. sangat seronok weekend kali ini.. saye rindukan semua ini.. weeee

Okaylah..itu saja mahu roger.. heeee daaaa

5 comments:

nuRRis said...

g alamanda ari ahad?????????

aiyohh!! nasib baik tak ketemu... ehehehe

alan hussin said...

kitorang patut berterime kasih kat mimie...makan free woaa! hahahahha..
thnx mimie

mimie kusya said...

Nurris: ohhhhh g alamanda tak roger yer.. lain kali mao serbu kalu kamu g dating sane lg.. haaaa hehe

Alan: heeeee bukan selalo belnje,,ade korang meriah sket.. ngeh3

Miss Hazzy said...

alamanda...dkt je la. hazzy dok bangi.

Mardhia Yusof said...

sronok nyer satu family outing!=]

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya