Gelap lagi..alahai

Friday, April 3, 2009


Wah! gelap kali ni bukan dirancang ya mcm kempen Earth Hour hari tu.. tapi kali ni yang tak diduga.. masuk ni dah dua kali kene.. ape jadik dengan Parit Raja ini haaa.. tula.. hari tu tanak join kempen tu..kan dah gelap semuaaa.. ahaks.. saye la yang kesiannye.. dah le hari ni ade test!!!!.. pukul 3 pagi tetibe blackout! Perghhhh tension jek rase! blackout smpai kul 6.30 pagi.. bayangkan lah.. nak setadi pon tak dpt..sebab gelap sangat mmg tak nmpk ape pon.. mulenye okay lagi sebab jumpe sebatang birthday candle.. so study bleh diteruskan.. tp sekejap je dah padam.. laptop pon kehabisan bateri..tepakse la tido aje kan.. peluh giler tido..panashh.. hak3. tp alhamdulillah test tadi dapat jawab jugak.. Next test would be on this Tuesday.. weekend ni kene spend mase untuk projek Construction Management n my PSM.. walaaaaa.. ingatkan dapat rehat..wuwuwuwu. nevermine.. okaylah..mau tido.. seharian dilibrary hari ni.. okay..chow!

p/s: alamak.. lupe lg nak beli lilin..

10 comments:

a little less conversation said...

standby je generator set kt bilik..haha

diLL said...

huhu..romsntiknye..ngegegege

M.r.B.zaCk said...

Tul gak tuh..
Wat terok!

HEhehe..
Baik2 nk blajo teros Tekanan pasal bunyik noZ generator tuh..

Hehe..
x yah dok kt parit raje lagi..
Dok kt PArit puteri lak..
konpom pakai lilin...

Benrauf said...

umah gwa x blekout punn..

mimie kusya said...

Rafi: huyooo..good idea! kene suh tuan umah sewa ni beli satu nih.. ahaks..

diLL:hehehe itula yang.. mcm candle light dinner gitu..

Zack: hahahha.. suke benor buat lawak budak ni.. jgn le parit raje buat hal lg..haishh..tensi2

mimie kusya said...

Benrauf;

uiksss..umah ko kat ne? mungkin yg mlm smlm tu kwsn taman U je kot..haishh.. tp ade yg 1st kene hari tu, dorang kate satu parit rj..tp tak smapi sejam pon mase tu.. yg kene kat sini smpai pagi seh.. adeh.. tensi2..harap2 takdek kene blackout lg.. hak3

asna cute said...

Eh eh mcm romantik jer dok depan lilin hehehe~ Wahh best yea dpt stdy ngan tenang.. asna gak tension bagai~~~ Adoiiii~`

mimie kusya said...

hehehehe..tenang tu tenang asna.. tp mata la makin rosak nnti.. hik3.. dpt merasa mcm mane org dulu2 takde lektrik.. haha.. oh jgn tension.. nak stdy cari tempat tenang ek.hihihi

M.r.B.zaCk said...

Haheee..
MAne de lawoknyer...

BAik2 gelap2 tuh...
Nnti WRM kene ragut kang..
HEhehek!

Benrauf said...

prt raja klw blekout cam sewwel sket. kkdg kiri jln sume earth hour tapi kanan jln global warming. plek tol. umah ak kat sbla surau prt jambol. tu yg tak blekout tuh. dapat rahmat.

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya