2 dah berlalu.. 2 lagi bakal menjelma..apekah ia?

Saturday, April 25, 2009

Ewah.. macam teka teki plak.. sebenar-benarnye nak cite pasal final exam je pon.. kekekeke.. 2 yang lepas tu nak cite nye 2 paper yang dah lepas azab.. lagi 2 bakal menjelma dalam 2 hari lagi .. 28 dan 29 April! fuh.. tak sabar nak habeskan lagi 2 paper ituh.. sepanjang minggu final exam nih.. saye berkampung kt umah member ku, cik Nurris.. kadang2 pegi study kat bilik kelab yang sejuk dan nyaman.. bersama lagi 3 rakan ku, Hafizal. Kamarul, dan Shazmi..haaa..meh dgr daku bercerita ya .....

1st Paper- 20 April
Hari tu amik exam paper Building Maintenance... Alhamdulillah boleh
jawab dengan baik.. sebelum exam dah call mama,ku, atok, nenek and my dear sayang sebagai pembakar semangat menghadapi peperiksaan yang terakhir kalinya.. lagipun berkat study in group buatkan saye dapat jawab dengan baik.. syukurlah.. Walaupun hati sedikit resah dan terkilan sbb sehari sebelum exam, handle pintu kete Persona ku patah dgn tetibanya.. dalam hati ganasnye aku.. tak sampai setahun kete tu jadi milikku.. dah buek hal.. patah kat bhgn driver plak tuh.. kesian kene menonong masuk ikut pintu sebelah lg.. haihh.. kata Adam.. heemm Protonn.. ahaks.. terpkse lah hantar masuk bengkel yang de jual aksesori.. walaupon kete tu masih dibawah jaminan proton, tapi tak yakin proton akan ganti handle kete.. so nak tanak.. kene RM58..huhu mahal kan?

2nd paper - 22 April
Mase tu amik paper Building Construction.. well paper ni ade sedikit je masalah.. but overall alhamdulillah.. hope ade yang sikit yang digoreng2 tu encik dapat terima..kekekeke.. After habes exam, saye n cik Nurris makan-makan di Bisik-Bisik.. makan mahal alang-alang tengaharinye kami berlapar..kikikiki..Malamnya, saye bertungkus-lumus buat Poster PSM saya.. hari ni baru dapat disiapkan.. tapi thesis ade sikt masalah lagi..but nevermind.. akan difikirkan after habes sume paper..

Kepada ini budak, thnx so muchooooo! you help me a lot.. seronok setadi same dgn budak ini.. hope persahabatan kami berkekalan.. Insyallah!
Baiklah.. mahu setadi lagi 2 paper tu.. Doakan saye dapat jawab ya.. Chow!

p/s: Herm.. ade cadangan tak nak buat ape lepas je habes paper the very very final exam itu?? Mahu bersorak n say horrayyy.. dah habesss belajar!? atau mahu jerit MERDEKA? mahupun mahu joget2? hahahahaaa.. akan difikirkan.. weee BEST!

6 comments:

Attila razmie said...

gudluck! huhu

mimie kusya said...

hehehe tenkiu dalink! muaaass

Naz said...

saya x baca... tengok gamba saja... :)

nuRRis said...

blajau3,,, jgn dok industan je...
nguehehehe

asna cute said...

Asna cadangkan wat gelek2 arab la. Msti gempak puye Mimi wat kan hehehehe xsabar lak rasa nk tgk hahaha =p

Eh nie pandangan tau~

Miss Hazzy said...

ala baru nak jawab soklan tekateki tu...

pape pun all the best dear

one more thing, sila amek kad kt blog hazzy okay babeh

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya