En Zurisman dan perangai nyerr..

Thursday, October 16, 2008



Wah.. hari ni hujan lebat gler ar.. ingat nak g parit raje.. tp jalan pon tak nmpk.. dgn lorinyer bwk laju2..hish.. smpai petronas je.. buh minyak trus pecut balik umah..takut kilatt .. balik2 tgk bilik aku basah..lupe tutp tingkap daaa.. aisehh.. hem malam sok ade test Foundation.. kene pulun study mlm ni.. Moga dpt study dgn tenang.. amin..

well.. cerita hari ni pasal lecturer kesayangan ku yang kadang2 agak shengal ckit..En Ahmad Zurisman.. kalu masuk kelas die gerenti tak ngntuk.. kdg2 nak pecah perut dgn lawak2 nye.. hari ni aku masuk lmbt sket..eh tp ade lagi yg masuk lmbt lepas aku n k.shimah.. ni 1st time laaa dtg lmbt.. tp peliknye..die smbut dgn baiknye.. selalunyer mesti kene denda duk dpn dekat die.. ahahahaha.... rupe2nye mase kiteorg yg lmbt ni masuk.. kelas tengah buat penilaian pensyarah.. memang baiklah perangainye.. siap puji2 lagi..sekali ble sume dah hantar.. muahahahaha.. mule die marah (marah main2) yg student2 yang die duk puji td..hahaha.. encik..encik..ade2 je..

Memandangkan hari ni hr 2nd last kelas dgn die (Kelas Isnin ni last), aku nak coretkan sedikit lawak beliau untuk kelas hari ni.. Encik zurisman sgt best.. kalau lah sume pensyarah mcm die.. confirm student berjaya.. dan mungkin ade yg akan kene penyakit perut pecah..ahaha.. Encik ni selalu mengaku dirinya 'flexible'.. nak tahu kenapa.. haaa.. contohnye kalau kami mintak balik awal.. die akan bagi due options yang memang sengal.. dan akhirnye terpaksa kami ikut option pilihan die jugak..baik tak pyh bagi option..ekekeke.. lagi.. die sgt 'anti' Manchanster United.. ahahaha.. die selalu buat lawak psl pasukan pilihan die iaitu Liverpool.. habis student yg hantu Manchester die bantai dgn lawaknye.. kutuk main2..hehehe.. haa..kdg2 tanak bagi student yg dtg lewat masuk..die sendal kerusi2 smpai tinggi2 kat dpn pintu.. and lagi.. setiap student kelas kitorg.. ade name tersendiri yg die reka.. name2 nye mcm name aku,mimie-'kumi' kdg2 'mimi loma', ,monica-'monica belucci', aizat-'mampu', baiti-'kilobait', sumariam-'suyam', teh maisara- 'teh ais' tp skerg dah jadi 'teh kundur' .. dan contoh lg mcm hitler( BOB) ,dunhill (sbb suke hisap rokok kot), KJ (muke mcm menantu PM) dan ramai lagi..ahahahahaha


Ntah pape mengajar bukak payung dlm kelas..

Ni plak due video yang aku sempat rakam.. tajuk AnakAyam.. ntah kenapa die tibe2 teringat lagu tuh mase tgh mengajar.. sebab kami mintak balik awl.. kami kene nyanyi lagu tu.. tp ramai yg tak reti.. so...idea die.. suh Emma wakil kelas kiteorg bace lrik tu.. die tmbh le lagi penambah bunyi2an..dan kami kene ikut ramai2.. pernah dlm kelas.. mase merdeka.. student kene jadi org tukang jerit MERDEKA 3 kali smpai sume sama..aduhai.. ade bnyk lgi lawak die.. smpai tak tertulis dah.. hehehe.. memang tak thn tgk die gelak.. pape pun.. encik zurisman mmg cool!




eh..terbalik pulakk.. tak berape nak dgr sgt..sorry..hehe



1 comments:

PeJuAnG CyBorG IsLaM said...

SOKONG..!!
En ZuRisMan MmG MaNje,ComEl & JinAk..
LaWak dIa nTah ApE2,AdE JeA beNda yG waT aKu GeLaK sAmpaI rOsaK eSofeGus akU..HUuHUhu..
ApePon,En ZurIsmAN mMg BEST..LecTurER paLinG beSt,praSAn HenSem,PemEnAt LEVER-POOL..HAHAhahaHAHha...

~HiDOoOOoP En. ZuriSmaN~

~Yg HeNseM LaGi MaChOo~
JGD 3120

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya