Hari ini, Aku dan Sengal

Wednesday, March 18, 2009

Bismilillahirahmanirahim.. Salam semua.. entri kali ni merupakan entri lepas geram ya..sape tak suke jgn bace yeh.. hemmmm.. WARGHH! Geram....Geram.... Geram .. sengal betul lah!! jangan terkejut ya.. bukan geram kat sesape but myself la.. harini.. huhuhu dunno what's wrong with me.. semua bende yg dibuat mmg budus la.. ahahaha.. Hari ni aku bgn awal giler bersiap.. kul 8 dah siap pakai tudung dah semua.. sekali baru teringat kul 10 daaaa ade ceramah.. kelas pagi cancel! aku lupe betul-betul lupalah! huh! Pastu hari ni ingat nak jumpe Prof Tarmizi.. Pastu aku baru teringat die ade handle lawatan bebudak kelas environment.. adoi... lupe lagi..then aku gi la cari Pn roslinda.. Puan takdek kat bilik.. hari-hari aku dtg bilik die tak pernah nak ade.. $%!@#&* (*sigh*).. kemudiannya aku lepak umah Awin sampai kul 2.. Pastu aku gi kedai yg ade mesin fax. Nak fax resume kali yg ke-2 kat syarikat lain untuk LI.. ayah aku kate aku dah dpt kat JKR.. tp aku nak ikhtiar cari tempat lain.. mane tau dpt.. aku fax 4 helai kertas untuk 2 syarikat.. so jumlah semua 8 helai la kan.. Harga kat kedai tu murah.. satu helai RM2 jer.. sebelum nye aku gi kedai lain.. Sehelai RM4.. mak aiiii.. al-kisahnye, aku bg kertas kat akak tu suh fax.. mase die tgh fax tu, aku tgk apsal la ade kertas conteng2 die fax sekali.. tak terdetik nak tanya la pulak.. alih2 mase nak bayar, die kate RM24.. aku pelik la apsal mahal..sepatutnye RM16 la kan.. die kate aku bg die fax 6 helai.. lerrrhh..kertas yang Dr.Chan conteng hari tu mase nak terangkan kat aku rupenye.. Dah ler tgh kering giler nih..rugi2. this week bnyk beli brg utk dinner.. uhuuu.. mama tau ni habesla.. kan dah menyesal.. haih.. takpelah.. takde rezeki la tu kan.. kelalaian aku jugak puncanya.. Then aku gi masuk universiti balik, nak tgk la kot-kot Pn Roslinda ade ke kan.. tapi hampa lagi.. puan takde kat bilik.. mase dah sampai kat rumah.. alahai.. aku salah tgk jadual rupenye..aku tgk jadual puan yg hari selasa punyer..hari selasa puan free!!!! Hari rabu die bnyk kelas la.. tengok la betapa sengalnya aku.. Ahahahha.. aku pening! risau giler.. tempat LI belum confirm, lab untuk water quality belum masuk, nextweek test, nextweek jugak kene submit bnyk report... wah! ini boleh jadi giler nih.. muahahahahahahahah! okay dah penat.. daaaaaaa

p/s: huhuhu..hari yang malang

10 comments:

asna cute said...

Lorrrr nape nie~ tetiba hilang tumpuan jer~ ada masalah pape ker?
ker mmg terlupe sungguh? Hemm mesti ada minum air semut nie ek hehe kidding. Tenang2 yea sis~ =)

.kakijalan. said...

rilex2 k.
jngan tertekan sangat.
mari minom milo ais.

suezensuzanna said...

haiya.....sbr sbr..;)

hannah joe said...

hahaha
tabah kak tabah..
nape part yg awl tu asyik lupa jek.
:D

mimie kusya said...

Asna: mmg terlupe sungguh2 yang oii..ahahahha... ye kot..mungkinla..hak3

Kakijln: hehehe..okay.u belanja ahh.. :P

Suzanna: heee.. okay.. dah tenang coz da tido td..malam kang baru set mind balik :)

Hanna: wahahha..tabah eh..ntah..tatau kenapa asyik lupe jek.. hari ni asyik tepuk dahi je.. muahahahaa

Miss Hazzy said...

mesti ngh pikir psal menda lain

lain yg nak di buat, lain pulak yg jadi...

thejijie said...

laaaaaaaaaaaaaa........... hahaa

aienurz shuhaimi said...

lol
np xfax kt uhki ke?
free tp lambat
HAHA

mimie kusya said...

Hazzy: hehehhe..ntah la.. entah fikir ape..rindu kot.. rindu sape? jeng jeng :P

GG: haaaaa..tulaaa... hak3

Aienurz: hemmm..ntah la.. pegi uhki die kate suh fax sendiri.. sbb uhki kate nak pos.. nnti lmbt kalu uhki yg hantar.. pening2 dgn uhki.. kejap kate gitu..kejap kate gini2.. huh! takleh harap! hahahaha

M.r.B.zaCk said...

Hahe... Standart kite sebagai Student..
Ngeee..

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya