Bayi Comel Pa&Ma Contest

Saturday, July 4, 2009


Hey guys.. today ive been to Klang Parade.. haaa..,wanna know why? yeah! hari ni i pegi sane to support my aunty, mummy, dimana anaknye, adik Ammar bertanding untuk bayi Comel Pa&Ma untuk kategori bayi bawah umur 1 tahun. Adik Ammar menang ke semi final dalam magazine Pa&Ma yang berlangsung hari ni. Actually adik Ammar tak berape sihat, dah demam about a 4 days ago.. semalam demamnye cecah 39 degree celcius wooo.. tapi alhamdulillah hari ni adik Ammar dah kurang demamnye.. Contest tu start pukul 10 pagi.. but i went there a bit late coz my family ade hal.

So, back to cerita adik Ammar.. on way there, Mummy cakap adik Ammar tak mahu senyum depan camera.. muke tak bermaya je.. Mummy pon tak paksa adik Ammar.. cume pergi sane nak cube nasib je. Sangat sedeh adik Ammar tak dapat masuk final. He could win dat but tak ada rezeki nampaknye.. Its okay my dear, papepun adik tetap handsome dan comel dimata kak long. hehehe.. Hope adik Ammar cepat sihat.. rindu adik senyum.. Cheers baby!

p/s:Cube naseb for my anak jugak lah nanti..ewah

5 comments:

Farhan said...

die punye contest ni nak kena buat ape jek?..nak hntr anak sedare i la..hehe

::nuRuL aiNa bt saAri:: said...

aloo...ciannyer..
mmg adik ammar tersngt la cute!
cm mk long dia...
=)

Hazzy Ishak said...

comelnye dia...

katak_78 said...

sooo comei......Nak tgk saper menang yg 2thn ke bawah? sila la ke blog saya.....

zzxxcc said...

ai gatai no..tak keje lagi da nak kawen yekk kamu..aha

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya