All those why...

Friday, October 23, 2009

Assalamualaikum to all bloggers and readers.. how u guys duin'? Perghhhhh.. uhuk..uhuk..ehek.. berhabuk seh! seems need to take a few days to clean all this mess.. lebeh sebulan tinggal blog ku ini.. Hemm..ramai yang bertanya.. Weh..Ape dah jadi ? Kemanakah menghilang? Kenape lame tak update blog? Sudah bosankah? Sihatkah? Sibukkah? dan ade jugak yang tanye.. Hidup lagikah hang? Cettt.. Alhamdulillah.. Allah masih meminjamkan nyawa untuk aku hidup lagi. Sebenarnye kan... jeng jeng jeng... Antara beberape sebab lame tak update ialah;
  1. ~Agak sibuk dengan kerja sekarang, ialah orang dah keje la katekan..hak3
  2. ~Sejak terjebak dengan Facebook...minat pada Blogger,Myspace,Friendster, dan sewaktu dengannye semakin berkurangan... Nampaknye, kuase FB sangat kuat kan.. Adakah ia turut berlaku pada anda? Renung2kan lah..dan selamat menjawab.. hahaha!
  3. ~Bila dapat penyakit mengantuk setiap kali mengadap laptop.. tak tahulah sejak bile dapat penyakit nih. Asal je bukak laptop nak update blog.. zzzzzzz... tip top.. tidoooo..
  4. ~Bila dah banyak cerita yang tertangguh nak diceritakan.. tahap kemalasan untuk menulis esei semakin tinggi.. hak3..
  5. ~Kebosanan melihat layout kot.. Haih.. bile la ade mase nak tukaq layout..kekekeke.
  6. ~Sekian..hahaha.. tu je kot..yang ke-6 ni belum difikirkan kenape.. To be continue....
Okeh.. mari I ringkaskan ape yang berlaku pada diri ini sepanjang ketiadaan d dunia blogger ni.. ZZZzaaaaasssss.... (Flash back punye bunyik)..

  • >Oh cite pasal interview tuh.. ape cite? haaa.. sampai sekarang tak ade feedback.. means.. TETT.. Tak dapat la tuuu.. tapi naseb baiklah.. I just dun like the environments they have.. lagi selesa tempat keje sekarang.. hak3.. Ramai yang tanye..kenapa tak try goverment? i dunno. i just like to work at Hilti..
  • >Raya! ahaaaa.. Boleh kate.. raye kali ni agak tak best bagi diri.. know y? know y? 1st day of hari raya, i got a FEVER.. sedeh pakai baju raye tapi terlentang tido.. hari raya ke-2 baru dapat bangun pegi beraye.. yang best nye.. I dapat sijil penghargaan dari keluarga terbesar I diatas kejayaan mendapat ijazah sarjana muda mase Perhimpunan Keluarga Tuan Fatimah (my great2 moyang sebelah nenek my mom)
  • >Open house! Setelah 5 tahun, barulah kali ni family i buat open house.. Yelah.. kesian kat my mom lah.. tak cukup kaki dan tangan.. setahun i kat matriks, 4 tahun kat UTHM.. adik2 lain pun sibuk dengan pelajaran.. tak cukup komitmen untuk menolong. At last.. buat jugak tahun nih.. I pon dapat sponsor buat open house dan turut jadi ajk terpenting dimajlis itu.. ececeh.. Sangat berpuas hati.. hehehe
  • >Haa.. ini isu terpenting..sekarang ni masih lagi didalam dilema. Kerja atau sambung belajar? Haih.. fening2.. In the next two month, Insyallah, i will officially be announced as a permanent Field Engineer.. How cool is dat? But at the same time, Masters programme masih menyucuk2 diri ini.. Wah! which track should i take? Tell me.. tell me... herm.. Still remain unknown.......
  • >Jadi model.. hahaha.. jangan tekejut.. i just try something new in my life.. lain sikit dari dunia engineering.. Last week i pegi test shoot model Dara.com.. hanya sekadar mencuba dan mencari pengalaman.. dapat ke tak dapat, dats another story.. yehaaaa..

Baiklah..itu saja dari bilik berita.. Sekian.. Assalamualaikum.. ehhh jap... nak selit gmbar nih sket... hehehe.. Taraaaa..

8 comments:

Emy Amir said...

wowweee.jadi model ek?..insya Allah...awek cun mesti dapat punyer.. ;)..

anyway, jaga rumah and adik baik2 ye sepanjang parents takder nih..take care dear.. ;)

cik EPAL said...

waa...dapat dara.com tuu :)

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

Hazzy Ishak said...

lamanye tak masuk sini...

tagskie said...

hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

蔥爆牛肉Frank said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors

Nurulbadiah Lai said...

nice..cun..sweet:)

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya