Anugerah tak ternilai..Syukran..

Wednesday, August 5, 2009

Syukur Alhamdulillah ke hadrat Ilahi diatas rezekinya..Banyak perkara manis yang nak saye kongsikan. Hemm.. Segala persiapan untuk majlis konvo dah disettlekan, hanya menunggu hari tersebut menjelma.. ecewah.. Buat pengetahuan korang, hujung minggu ni saye ade majlis konvokesyen.. Oyeah.. terima kasih! saye tahu korang mesti ucapkan tahniah.. hehehe.. Minggu ni memang sgt sibuk sket.. Berulang-alik dr BP ke KL untuk settlekan semuanya.. Meh dengar saye cerita ya...

Haaa.. Isnin lepas saye dan Awen gerak ke UTHM.. tujuan kiteorg kesana sebab nak hadiri majlis anugerah dekan pada petangnya dan jugak nak byr yuran konvo serta amik jubah.Wah! So paginye saye gerak trun then amik Awen kat Seremban.. Majlis anugerah dekan Fakulti Awam mule pukul 2 ptg. Syukur sebab tgk makin ramai budak junior yang memenuhi dewan untuk anugerah dekan tu. Sayangnye tak ramai kawan-kawan sebatch saye yang dtg coz dorang tatau ade majlis tu.. Yg dtg cume saye,awen,dilla,faiz,fizah rasib,koyok,emma,dilla ainun,ai,eijat dan hafizal. Takpelah mase konvo nanti boleh jumpe semua hehehe..

(Sekitar Majlis Anugerah Dekan.. I tak dapat hadiah bertuah..i memang tak bertuah uuu..hak3)

Okay ni cite nak cite sket..(Maaf ye cite detail sgt ni.. tgh busan kat office) kekekeke.. Sesampai kat sane je trus pegi ke pejabat pengurusan akademik (PPA) untuk mintak surat konvo Awen and Incik Adam sbb surat dorang lmbt smpai ketangan.. Lepas tu, trus gi settlekan yuran konvo kat bank.. Kemudian kami bergegas ke Dewan G3 untuk sesi pendaftaran kehadiran ke majlis anugerah dekan. Lepas duduk kejap, rush back to PPA dan naik ke bangunan atas F2 untuk amik jubah.. Whoaa.. saat ni memang super duper hati berkate.. "Wah, seronoknya.. Aku dah Grad! Yehaaaaaaaaaaaaaaaaa" tapi belum okay.. baru test saiz baju jubah tu... hahahaha.. lepas tu gi pulak daftar dan amik gmbr untuk alumni.. Setelah semua siap, bergegas kembali ke dewan G3. Walaaaa.. Fuh! Hebat bukan? Settle semuanya dlm satu masa.. hehehehe..



(Sesi fotografi untuk Alumni)

So, hari konvokesyen untuk budak degree Fakulti Awam ialah hari AHAD (9 OGOS).. So, parents and family akan dtg hr sabtu petang.. Wah! Im so excited! Mase kat bank tgh settlekan bayaran, i've been surprised by a call from my mom telling dat i've got anugerah for " PROJEK SARJANA MUDA TERBAIK" then, im totally speechless.. hanya ucapan syukur alhamdulillah yang mampu diucap. memang lansung tak sangka akan dpt anugerah PSM terbaik tu. tp syukur sebab segala penat lelah dan usaha dihargai.

Bukan projek saye terbaik tp mungkin sebab projek saye tu unik dan lain dari lain. Gabungan Engineering+Islamic yang dah saye buat, berjaya menjadikannye unik. Ribuan terima kasih kat 3 org penyelia tercinta, Pn Azeanita, Dr Chan Chee Ming dan Ustazah Halimi yang bnyk bg idea dan dorongan. Tanpa dorang im totally lost laa.. Terima kasih... Alhamdulillah saye akan sertai anugerah akademik pada hari SABTU(8 OGOS) bersama 6 lg anugerah penting.. both my parents are so happy with it. syukur sbb memang dah nmpk hala tuju hidup saye lepas ni.. kene truskan sambung master.. tak perlu fikir nak keje dulu.. hohohoo.. Hopefully my fren, Awen pun akan same2 smbg master jugak..yeay! Tak sabar nak tunggu weekend ni.. Semoga segalanya berjalan dgn lancar dan diberkati Allah.. Amin..

(Lihat... i dapat beg konvo limited Edition..weee..sape cepat die dapat..hohoho)

Okaylah..got to go now..later i update psl hari konvo tu nanti ya.. thnx semua.. Bubye.. Salam

8 comments:

Dakjaat™ said...

ya .. kamu patut bersyukur... sebab tak ramai sebenarnya yang mampu belajar ke peringkat yang lebih tinggi daripada Menengah ...

isha said...

congrat kak
anugerah dekan tu

asna cute said...

Wah wah wah syok yea!!

asna rasa tak sabar nak lak konvo gak huhu =(

jelez jelez nie~~~

farah said...

congrats mimie

mimie kusya said...

Dakjaat: alhamdulillah..memang bersyukur teramat.. Allah je yang tahu.. terima kasih ya..

isha: thnx isha.. isha pon kene rajin2 belaja tau..buat keluarga happy dgn kejayaan kita..

Asna: hehehe tak perlu jeles yang.. akan rase jugak nnti.. heheehe. wooh! best! sudah habes degreee.. master pulak!

Farah: Terima kasih farah syg.. tqtqtqtq..

Hazzy Ishak said...

sis, cute cm slalu jugak
tahniah!

hannah joe said...

tahniah kak mimie!!

w a n a said...

congratss mimie. next year turn i lak.. hi3.

The LiFe oF MimiE KuSya Copyright © 2009 Designed by Jijie Thejijie for Mimie Kusya Copyright by Mimie kusya